Posters op maat

Regelmatig wordt ons gevraagd of we ook posters op maat kunnen maken. Geen probleem. Op deze pagina zijn twee voorbeelden van posters te zien die we voor twee basisscholen mochten ontwikkelen.

De TAFELPOSTER is een goed voorbeeld van een poster-opmaat. De namen van de kinderen kunnen onder elkaar worden ingevuld. Daarnaast kan worden bijgehouTafelposter 3 tm 9den welke tafels beheerst worden per kind door middel van een sticker of kruisje. Kinderen worden op deze manier gestimuleerd om alle tafels goed te leren. Met een whiteboard-stift kan op al onze posters worden geschreven en dat kan dus ook weer worden uitgeveegd met een bordenwisser of doekje.

Groepsafspraken

De poster met GROEPSAFSPRAKEN maakt deel uit van een eventuele sociaal-emotionele methode. De poster hierboven is gemaakt voor de ‘Goedvoormekaar’-methode, maar is in principe bruikbaar op alle scholen. Aan het begin van het jaar worden samen met de leerlingen de afspraken/regels besproken voor het komende jaar. Deze afspraken plus een groepsfoto worden bij ons aangeleverd en wij maken er een posteropmaat van. Daarbij wordt er een ruimte gereserveerd waar de kinderen hun naam/handtekening kunnen zetten.

Neem gerust contact met ons op voor een poster op maat.

 

Powered by Hesterman Solutions